طاعات و عبادات شما مورد قبول درگاه حق باشد. فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به تمام هموطنان تبریک میگویم.به همین مناسبت طرز تهیه شیرینی خرمائی را به شما آموزش میدهم.

مواد لازم: ۱۲ عدد خرما، ۱۰۰ گرم خمیر بادام، یک قاشق چایخوری گلاب یا آب نارنج، ۲۵ گرم خمیر پرک شده، ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای

مدت زمان: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه: هسته های خرما را در بیاورید. خمیر بادام را با گلاب و یا آب نارنج مخلوط کنید و داخل خرما گذاشته و خرما را داخل شکلات اب شده بعلطانید.