شیرینی خرمائی با شکلات و بادام
طاعات و عبادات شما مورد قبول درگاه حق باشد. فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به تمام هموطنان تبریک میگویم.به همین مناسبت طرز تهیه شیرینی خرمائی را به شما آموزش میدهم.
مواد لازم: ۱۲ عدد خرما، ۱۰۰ گرم خمیر بادام، یک قاشق چایخوری گلاب یا آب نارنج، ۲۵ گرم خمیر پرک شده، ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
مدت زمان: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه: هسته های خرما را در بیاورید. خمیر بادام را با گلاب و یا آب نارنج مخلوط کنید و داخل خرما گذاشته و خرما را داخل شکلات اب شده بعلطانید.
+ نوشته شده در چهارشنبه چهارم شهریور ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۳۷ ب.ظ توسط الینا
|

این وبلاگ مختص معرفی دکوراسیون، تزئینات، کارهای دستی و فرهنگ غذایی دیگر ملتها برای هموطنان عزیزمان در سرتاسر جهان است، بدیهی است که تمام تلاش ما در جهت جمع آوری مطالب از سایتهای غیرایرانی و ترجمه و تدوین و تکمیل آن به بزبان فارسی است تاازاین ره کمکی هرچند ناچیز در غنی ترکردن فرهنــگ خویـش سهمی داشته باشیم.