خمیر بادام و خمیر مارسیپان
من قبلایک دستور برای تهیه خمیر مارسیپان در سایت گذاشته ام که فکر میکنم
کمی تهیه آن سخت باشد به خاطر اینکه گلوکز همیشه در دسترس نیست. امروز اول تهیه
خمیر بادام را آموزش میدهم و با حمیر بادام میتوانیم خمیر مارسیپان درست کنیم.
مواد لازم برای خمیر بادام:
- ۱۸۰ گرم بادام
- ۱۲۶ گرم پودر قند
- ۲ عدد بادام تلخ
- نصف سفیده تخم مرغ
- ۲ قاشق چایخوری آب
طرز تهیه خمیر بادام:
پوست بادام را بگیرید. تمام مواد با میکسر پودر کنید و بقیه مواد را مخلوط کرده به صورت خمیر دربیاورید.
طرز تهیه خمیر مارسیپان:
مواد لازم:
- ۵۰ گرم آب (نیم دسیلیتر)
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو ونیم قاشق غذاخوری آرد
- ۳۰۰ گرم خمیر بادام
- ۱۱۰ گرم پودر قند
طرز تهیه: آب را بجوشانید. کره و آرد را داخل آن بریزید تا خمیر سفت شود و به قابلمه نچسبد. بگذارید تا خمیر شما سرد شود و سپس با ۳۰۰ گرم خمیر بادام و ۱۱۰ گرم پودر قند مخلوط کنید تا خمیر نرمی درست شود. شما میتوانید با رنگهای خوراکی خمیر را رنگ کنید و برای درست کردن کیک مارسیپان و گلهای رز و فرمهای دیگر از این خمیر استفاده کنید.
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و یکم تیر ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۴۳ ب.ظ توسط الینا
|


این وبلاگ مختص معرفی دکوراسیون، تزئینات، کارهای دستی و فرهنگ غذایی دیگر ملتها برای هموطنان عزیزمان در سرتاسر جهان است، بدیهی است که تمام تلاش ما در جهت جمع آوری مطالب از سایتهای غیرایرانی و ترجمه و تدوین و تکمیل آن به بزبان فارسی است تاازاین ره کمکی هرچند ناچیز در غنی ترکردن فرهنــگ خویـش سهمی داشته باشیم.