قند به شکلهای متفاوت
طاعات و عبادات دوستان عزیز قبول درگاه حق باشد. الان چند وقتی میشود که کم کار شده ام ولی شما دوستان خوب مجازی را فراموش نکرده ام و نوشته های شما عزیزان را همیشه میخوانم و لذت میبرم. چون تعداد دوستانی که برایم نظر نوشته اند زیاد است اجازه بدهید که جواب نظرات را به بعد موکول کنم تا بتوانم برای این ماه مبارک رمضان آموزش قند به فرمهای مختلف را بدهم. که البته خیلی ساده و راحت است که اگر دوستان ببینند با خود خواهند گفت که فکر به این سادگی و زیبائی چرا حتی به ذهنشان هم خطور نکرده البته عده ای از دوستان.

این آموزش خیلی ساده ولی ایده ای زیبا و به جاست برای این روزها که مهمانهای افطاری از سر رسیده باشند و سر سفر افطاری شما چای را باقند به شکل قلب صورتی بنوشند.
برای بار اول شما میتوانید از مقدار کم شروع کنید.
یک پیمانه که اگر پیمانه اندازه گیری باشد یک دسی لیتر میشود را در کاسه ای بریزید.

یک تا دو قاشق چایخوری آب را با شکر مخلوط کنید.

شکر مخلوط شده با آب را داخل فرمهائی که در جانه دارید بریزید.

با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دخید تا به هم بچسبد و فشرده شود و با برسی اضافه شکر را پاک کنید.
و بعد قالب را روی کاغذ روغنی که از قبل داخل یک سینی قرار داده اید برگردانید و اجازه بدهید تا قند ها به مدت ۴ تا ۵ ساعت خشک شود. شما میتوانید برای اینکه قند با رنگهای مختلف داشته باشید از یک قطره رنگ غذا در آب استفاده کنید.

نوش جان همه مهمانان سفره افطار.



+ نوشته شده در سه شنبه دهم مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۸ ق.ظ توسط الینا
|
این وبلاگ مختص معرفی دکوراسیون، تزئینات، کارهای دستی و فرهنگ غذایی دیگر ملتها برای هموطنان عزیزمان در سرتاسر جهان است، بدیهی است که تمام تلاش ما در جهت جمع آوری مطالب از سایتهای غیرایرانی و ترجمه و تدوین و تکمیل آن به بزبان فارسی است تاازاین ره کمکی هرچند ناچیز در غنی ترکردن فرهنــگ خویـش سهمی داشته باشیم.