امروز برای شما آموزش چیز کیک را دارم. این کیک بینهایت خوشمزه و درست کردن آن هم خیلی ساده است. شما اگر به تصاویر هم دقت کنید میبینید که کار سختی نیست و حتی اگر تجربه ای در شیرینی پزی نداشته باشید این کیک به صورت ماهرانه ای از آب در خواهد آمد.

امروز برای شما آموزش چیز کیک را دارم. این کیک بینهایت خوشمزه و درست کردن آن هم خیلی ساده است. شما اگر به تصاویر هم دقت کنید میبینید که کار سختی نیست و حتی اگر تجربه ای در شیرینی پزی نداشته باشید این کیک به صورت ماهرانه ای از آب در خواهد آمد.

کیک برای ۱۰تا ۱۲ نفر

مدت زمان برای پخت: زمان یک ساعت +مدت زمان گرفتن ژله روی کیک

مواد لازم برای چیز کیک توت فرنگی:

برای لایه اول کیک

-          200 گرم بیسکوئیت دیجستیو

-          50 گرم شکلات سفید

-          75 گرم کره

برای لایه وسط کیک

-          250 گرم توت فرنگی

-          300 گرم پنیر خانه

-          2 پیمانه (تقریبا ۱۵۰ گرم) ماست خامه ای

-          2 قاشق نشاسته ذرت یا هر نشاسته ای که در دسترس دارید.

-          100 گرم شکر

-          پوست رنده شده لیمو (یک لیمو)

-          یک قاشق چایخوری وانیل

برای لایه روئی کیک

-          3 ورق ژلاتین

-          200 گرم ماست خامه ای

-          2 قاشق غذاخوری شکر

-          2 قاشق غذاخوری آب لیمو

برای تزئین کیک

-          125 گرم توت فرنگی

-          چند برگ نعنا

درجه فر : 150

مواد  لایه اول کیک: شکلات سفید و بیسکوئیت را در میکسر خرد کرده و سپس با کره آب شده مخلوط کنید.

در یک ظرف کیک که کف آن قابل جدا شدن باشد یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی گذاشته و مواد مخلوط شده را روی آن ریخته و با قاشقی روی مواد بزنید که سفت به هم بچسبند و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.

تمام مواد وسط کیک را در میکسر ریخته و هم بزنید.

بعد از 10 دقیقه لایه اول کیک را از فر در بیاورید و مواد میکس شده لایه وسط را روی آن بریزید و در قسمت وسط فر به مدت 40 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود و آخر سر در یخچال بگذارید تا دیگر حرارتی نداشته باشد.

 

 برای لایه سوم کیک: ورقهای ژلاتین را به مدت ۵ دقیقه داخل آب ولرم بگذارید تا نرم شود. شکر و ماست خامه ای را روی حرارت خیلی ملایم گرم کرده ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید. آب لیمو را به آن اضافه کنید. حرارت زیاد نباشد وگرنه ماست خانه ای بریده بریده میشود. وقتی ژلاتین آب شد از روی اجاق بردارید این قسمت از کار مدت زیادی طول نمیکشد فقط تا آب شدن ژلاتین.

مخلوط را از روی اجاق در بیاورید و بگذارید تا خنک شود.کیک را از داخل یخچال در بیاورید و مواد لایه سوم را روی کیک ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

روی کیک را بعد از سرد شدن با تون فرنگی و نعنا تزئین کنید.