سه شنبه دهم دی 1387

مربای زنجبیل

مربای زنجبیل را میتوانید در مواقعی که سرما خورده اید و یا دل درد دارید استفاده کنید. من شنیده ام که زنجبیل برای کسانی که درد مفاصل دارند خیلی خوب است. یکی از خوانندگان این سایت این مربا را خواسته بودند که دستورش را در سایت داشته باشم امیدوارم که دسترسی به زنجبیل تازه داشته باشید تا بتوانید این مربا را درست کنید. نوش جان!

مواد لازم: نیم کیلو زنجبیل تازه و خرد شده به شکل مکعب های کوچک، ۴۰۰ گرم شکر، ۲ عدد سیب خرد شده، آب یک عدد لیموی تازه

طرز تهیه: زنجبیل های خرد شده را در یک قابلمه آب جوش ریخته وبه مدت نیم ساعت بجوشانید. آب قابلمه را دور ریخته و دوباره داخل قابلمه آب ریخته و ۴۰ دقیقه دیگر بجوشانید. زنجبیل را از روی اجاق بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا در داخل همان آبی که دفعه دوم جوشانده بودید بماند. بعد آب قابلمه را خالی کرده و زنجبیل را در داخل مخلوط کن بریزید و سریع هم بزنید خرد شود مواظب باشید که له نشود ولی مکعبها کمی خرد شود.

سیب را به صورت جداگانه به مدت نیم ساعت در یک دسی لیتر آب  بجوشانید آب سیب جوشانده شده را دور نریزید زنجبیل میکس شده را داخل مخلوط سیب بریزید دقت کنید که این مواد کلا بیش از نیم استکان آب نداشته باشد.

 آب لیمو و شکر را داخل مواد ریخته و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا مربای شما قوام بیاید.  مربا را در ظرف شیشه ای تمیزی که از قبل جوشانده و آماده کرده اید بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

پی نوشت: سر آشپزان  که تجربه زیادی در آشپزی دارند خاطر نشان کرده اند : ما اصولا 5 الی 6 ساعت زنجبیل را در آب سرد قرار می دهیم و سپس آب آن را عوض کرده یک الی دو بار در آب می جوشانیم تا تندی آن گرفته شود.
البته بنابر منطقه ای که زنجبیل در آن پرورش می یابد تندی آن هم متغیر است.

نوشته شده توسط الینا در 5:48 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM