X
تبلیغات
دکوراسیون - تزئینات و خانه داری - طرز تهیه مارزیپان

دوشنبه بیست و هفتم فروردین 1386

طرز تهیه مارزیپان

مارزیپان را میتوان آماده از بازار تهیه کرد ولی تهیه کردن آن درمنزل هم غیر ممکن نیست من طرز تهیه  مارزیپان را یاد میدهم شاید مورد توجه فاطمه جان باشد که طرز تهیه آنرا خواسته اند.

خمیر مارزیپان  : ۳۰۰ گرم بادام، ۲۵۰گرم پودر قند، ۵۰ گرم گلوکز، یک قاشق غذاخوری آب در صورت لزوم آب را کمی بیشتر اضافه کنید، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل، رنگ های مختلف خوراکی.

بادام را خیس داده از پوست درمیآوریم و میگذاریم تا کاملا خشک شود بعد بادام رامیکس میکنیم . شکر و آب و وانیل را در قابلمه ای میجوشانیم و سعی میکنیم که شکرک دورقابلمه نزندبعد گلوکزرااضافه کرده و تا ۱۲۲درجه گرما مبدهبم وبعد آنرا روی پودر بادام ریخته و در حدود یک دقیقه میکس میکنیم اگر مارزیپان سفت شدازکمی آب گرم استفاده میکنیم ولی اگر شل شد کمی پودر قند اضافه میکنم  و یک شب لای پلاستیک در یخچال میگذاریم تا جا بیافتد. خمیر را به دلخواه رنگ میکنیم تا بتوانیم برای تزیین کیک از آن استفاده کنیم.

 

امارزیپانمارزیپانمارزیپانمارزیپان

نوشته شده توسط الینا در 7:29 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM