شنبه بیست و هشتم آذر ۱۳۸۸

آموزش تزئین کیک

شما هر کیکی که درست میکنید بهتر است که تزئین کنید تا بتوانید با اطمینان خاطر و اعتماد از مهمانهای خود پذیرائی کنید. کیک شما چه بزرگ باشد چه کوچک فرقی نمیکند. تزئین کیک مهارت و کدبانو بودن شما را بیشتر نمایان میکند.

شما میتوانید از سس وانیل با سس شکلات یا خامه با سس شکلاتی و یا هر مایع دیگری که برای روی کیک مناسب است استفاده کنید.

۱- سس وانیلی را روی کیک پخش کنید.

۲- سس شکلاتی یا هر سس دیگر که متفاوت با سس روی کیک باشد را طبق تصویر روی کیک با کیسه ای که سرش کمی سوراخ باشد یا وسیله ای که در شکل اول میبینید بریزید.

۳- با یک خلال دندان روی کیک را به همان صورتی که در تصویر میبینید خط بیاندازید.

نوشته شده توسط الینا در ۱۵:۱۲ بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM