شنبه شانزدهم مهر 1390

قالب کیک یزدی را در خانه بسازید

بعد از مدتها تصمیم گرفته ام تا مطلبی برای شما دوستان بنویسم. اگر راستش را بخواهید میل به نوشتن در سایت را از دست داده ام . مطالب زیادی در سر دارم که به شما دوستان بنویسم ولی حوصله نوشتن ندارم. یادم می اید که چندین مطلب در روز برای دوستان مینوشتم. گاهی اوقات تا پاسی از شب گذشته هنوز جلوی صفحه کامپیوتر مطلب در سایت مینوشتم. دوستان زیادی هم مینویسند که تصاویر سایت را نمیتوانند مشاهده کنند و میبینم که بیشتر زحمات من هدر میرود و از هر سایتی عکس آپ لود کنم شاید زمانی حذف شود. تمام این اتفاقات باعث شده که دلسرد شوم.

ولی با تمام این اوصلف امروز باز هم دل به دریا زدم که مطلبی برای شما دوستان داشته باشم. میدانم که بیشتر مطالبی که برای شما مینویسم در کمتر جائی بتوانید پیدا کنید. سعی میکنم هر از گاهی مطالبی برایتان داشته باشم.

امروز فکر کردم برای دوستانی که کیک مافین یا همان کیک یزدی در خانه تهیه میکنند باید کاغذ مخصوص کیک یزدی را هم باید تهیه کنند من امروز طرز درست کردن پیاله مخصوص این کیک را آموطش میدهم که خیلی ساده هم میباسد.

کاغذ مخصوص کیک یزدی

آموزش در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 3:37 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه چهارم فروردین 1390

کیک باقلوا

این کیک ساده و در عین حال خوشمزه را میتوانید رمانی که مهمانی دارید تهیه کنید. اگر در تهیه شربت زعفران را حذف کنید میتوانید کیک را با خامه تزئین کنید که میشود شیرینی تر که از شیرینی فروشیها خریداری میکنید.

مواد لازم برای کیک: آرد 300 گرم – شكر 1 پيمانه – روغن مايع 2/1 پيمانه – تخم مرغ 6 عدد – بكينگ پودر 1 ق چ – اسانس هل 3 قطره – (پودر نارگيل 1 پيمانه در صورت تمایل)

 شربت باقلوا : آب 2/1 پيمانه – گلاب 2/1 پيمانه – شكر يك و 2/1 پيمانه – آب زعفران 1 ق غ

طرز تهیه:

تخم مرغ و شكر و اسانس هل را در ظرفي ريخته با همزن خوب به هم تا كاملاً‌ كرم رنگ شود. سپس روغن مايع را اضافه كنيد بهم بزنید. آرد و بكينگ پودر يا با هم مخلوط و الك كرده به مواد بالا اضافه كنيد با همزن به حدي به هم بزنید كه مواد با هم مخلوط شود. در آخر پودر نارگيل اضافه كرده به هم زده در سيني چرب شده ۴۰*۳۰ ريخته به مدت ۳۰ دقيقه در فر ۲۰۰ درجه سانتيگراد در طبقه وسط قرار دهيد بعد از پخت كاملاً‌كه سرد شد روي آن شربت ولرم بریزید و بعد از يك ساعت به صورت لوزي برش زده و پودر پسته بریزید. براي شربت همه مواد را با هم مخلوط كرده روي حرارت قرار داده به حدي كه شكر آب شد از حرارت بر داشته و روي كيك سرد شده بریزید.

این تصویر با زعفران و پودر نارگیل است.

کیک باقلوا

این کیک بدون زعفران و پودر نارگیل است که با خامه هم میتوانید تزئین کنید که شیرینی تر میشود. یا به همین صورت که در تصویر میبینید میل بفرمائید.

کیک باقلوا

نوشته شده توسط الینا در 10:54 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیست و یکم اسفند 1389

شیرینی قرابیه (بادامی)

مواد لازم و طرز تهیه برای قرابیه بادامی:

۲-۳ عدد سفیدهٔ تخم مرغ (بستگی به بزرگی تخم مرغ داره)، ۱۵۰ گرم بادام پوست گرفته و چرخ شده، شکر ۲۰۰ گرم، وانیل ۱/۴ ق چ، شکر ۱۵۰-۲۰۰ گرم (بستگی به شیرینی و ریزی شکر داره و هم مزاج خودتون)، اسانس بادام تلخ، مقداری خلال پسته برای تزئین.

فر‌ را با درجهٔ ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده. در کاسه ی پودر بادام، وانیل، شکر، و اسانس بادام را خوب با هم مخلوط می‌کنیم سپس در مخلوط کن یا بلندر ریخته و سفیدهٔ تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی‌ ریخته و بین هر کدوم خوب چرخشون می‌کنیم تا تمام مواد کش دار شود. چنان که خیلی سفت بود یک عدد سفیدهٔ تخم مرغ دیگه هم ریخته و دوباره چرخ می‌کنیم. سپس با قاشق یا قیف ماسوره دار به اندازهای دلخواه با فاصله روی آلومینیوم یا کاغذ مخصوص شیرینی پزی در سینی فر‌ چیده و مقداری خلال پسته روی آنها میپاشیم سپس در طبقهٔ وسط به مدت حدوداً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم تا رنگ دور آنها مقداری طلائی شود. بعد از پخت سینی را از فر‌ در آورده و میگذاریم کمی‌ خنک شوند. برای نگهداری آنها از ظرف پلاستیکی در دار استفاده کنین تا خشک نشوند.

قرابیه

نوشته شده توسط الینا در 3:42 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه چهاردهم اسفند 1389

بیسکویت شکری خرگوشی، بمناسبت سال خرگوش (1390 خورشیدی)

این شیرینی برای بچه ها که میخواهند در شیرینی پزی به مادرشان کمک کنند.

از شف لیلا:

آرد ¾ ۲ پیمونه
آرد یا نشاستهٔ ذورت ½ پیمونه
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره تقریبا نرم ۲۸۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد


شما میتوانید از این خمیر برای انواع شکلهای مختلف استفاده کنید *

بیسکوئیت

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:9 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه پنجم دی 1389

باقلوا برای عید نوروز

از الان خیلی زود است که برای عید تدارک ببینیم ولی میتوانیم از آموزشهائی که در سایتهای مختلف میبینیم یادداشت برداشته و خودمان را برای عید آماده کنیم و پولهای زبان بسته را به جیب قنادیها سرازیر نکینم.

خمیر هزار لا را خریداری نموده یا در منزل تهیه کنید بزودی طرز تهیه این خمیر را برای دوستان که همه جا در اینتر نت هم هست در سایت خواهم گذاشت. اول تصویر را ببینید بعد طرز تهیه خیلی هم آسان است. من تابستان میخواستم باقلوا کادو بخرم برای یک بشقاب کوچک باقلوا ۱۱ هزار تومان پرداخت کردم که واقعا دلم برای دوستانی که هوس باقلوا میکنند و جیبشان خالی است سوخت. این طرز تهیه را از اینترنت برداشتم البته همیشه دستورهائی که من در خانه تهیه میکنم باید از خانمهای خانه داری که لطف کرده و تجربیاتشان را با ما قسمت میکنند تشکر کنم.

اگر فقط یک قلم از این مواد مثل بادام یا پسته یا گردو دارید کافی است.

باقلوا

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:3 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه بیست و سوم اسفند 1388

شیرینی شکلاتی نارگیلی برای مهمانیها و عید

این شیرینی شکلاتی و نارگیلی خیلی خوشمزه است و شما مطمئن باشید که مهمانهای شما حتما طرز تهیه آن را از شما خواهند پرسید. من هم درست کرده ام و واقعا مناسب عید است.

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:37 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه بیست و یکم اسفند 1388

شیرینی شکلانی خوشمزه برای عید

این شیرینی خیلی خوشمزه را برای همه دوستان پیشنهاد میکنم که برای نوروز تهیه کنند. من امروز سر کار این شیرینی را برای اولین بار درست کرده بودم همه با اولین گازی که به شیرینی میزدند طرز تهیه آنرا از من میخواستند. اموزش این شیرینی را قدم به قدم برای شما با تصویر نشان میدهم تا براحتی بتوانید آن را تهیه کنید. میتوانید بعد از تهیه کردن همه را داخل فریزر نگهداری کنید تا برای نوروز تازه بماند. شما میتوانید زمان عادی هم این شیرینی را تهیه کرده و داخل فریزر برای زمانی که مهمان سر زده داشتید داشته باشید. این در واقع همان کیت کت هست که شما میخرین ولی باز هم خوشمزه تر. با چائی برای عصر عالیه و برای بچه ها بهترین شیرینی به جای کیت کت هست.

پی نوشت برای دوستانی که شیره انگور در دسترس ندارند میتوانند ۴ قاشق غذا خوری شکر را در ماهی تابه ای حرارت دهندتا کاراملی و کدر شود و آنرا به جای شیره انگور استفاده  کنند.

شیرینی شکلاتی

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:56 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه هشتم اسفند 1388

مافین صورتی با تزئین گل محمدی

این شیرینی برای کسانی که رنگ صورتی سر سفره هفت سین میپسندند همینطور برای کسانی که طعم گلاب را در شیرینی دوست دارند. این شیرینی مهمان پسند میشود وقتی داخل مواد کیک کمی بادام یا راحت الحلقوم خرد شده اضافه کنید. البته اگر در دسترس داشتید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 4:15 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه هشتم اسفند 1388

سوهان شکلاتی

این سوهان را هم میتوانید برای شب عید درست کنید از سوهان عسلی ما آسانتر است به بادام هم نیازی نیست.

سوهان شکلاتی

آموزش در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 0:44 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه هفتم اسفند 1388

مافین سیب کارامل با دارچین

بهتر است که یک مبحث مخصوص برای شیرینی های عید داشته باشیم. البته شیرینی هائی اسان که همه بتوانند درست کنند و هم اینکه  طوری باشند که بتوان از مهمانهای عید پذیرائی کرد.

آموزش در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:48 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM