X
تبلیغات
دکوراسیون - تزئینات و خانه داری - دستور پخت انواع نان

دوشنبه نهم آبان 1390

نان خشک رژیمی

من تابستانی که تهران بودم مادرم از فروشگاهائی که نان فانتزی میفروشند نان خشکی خرید که خیلی خوشمزه بود البته من شبیه آن را قبلا خورده بودم ولی به فکرم نمیرسید که مامان هم به این نانهای رژیمی حتی خوشمزه تر دسترسی داشته باشد. متاسفانه قیمتی که برای نانهای رزیمی پرداخت شده بود چیزی نبود که مرا متقاعد کند. یک کیلو نان خشک ۱۰هزار تومان واقعا بی انصافی است.

طرز تهیه این نان خشک را به شما آموزش میدهم تا شما بتوانید در خانه تهیه کنید و این همه هزینه برای این نانها تقبل نکنید.

نان خشک

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 2:41 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

دوشنبه بیست و پنجم مرداد 1389

نانی برای افطار شما

این نان لقمه ای خوشمزه را میتوانید در سفره افطار و صبحانه و یا مهمانی عصرانه خود داشته باشید. وقتی بچه ها مدرسه میروند میتوانید از این نان لقمه ای در کیف آنها بگذارید یا وقتی دسته جمعی پارک میروید و میخواهید شیرینی یا نان بهمراه چائی میل کنید. میتوانید نانهای درست شده را بعد از سرد شدن داخل فریزر نگهداری کیند و در مواقع لازم استفاده کنید. لای این نان را میتوان با هر نوع مربا، کره و دارچین پر کرد. 
نان صبحانه 
طرز تهیه در ادامه مطلب:

ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 9:9 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه نوزدهم اردیبهشت 1389

نان رژیمی خیلی خوشمزه

 این نان رژیمی خیلی خوشمزه  است تهیه آن بیش از پنج دقیقه طول نمیکشد ولی مدت پخت آن یک ساعت و یک ربع میباشد. یک بار که این نان را درست کنید مشتری دائم میشوید و دیگر از درست کردن آن دست برنمیدارید.

نان رژیم

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:1 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه پنجم بهمن 1387

نان سیردار

امروز میخواهم برای شما یک نان خیلی خوش طعم آموزش دهم که فکر نمیکنم دستور آنرا جائی دیده باشید. ایننان خوشمزه است و در مهمانی عصرانه نیازی به پختن غذا ندارید. این نان رامیتوانید برای زمانی هم که پارک میروید کافی است گوجه و پنیر به همراه داشته باشید.

نان سیردار

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 9:41 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه یکم آذر 1387

نان عصرانه

میخواهم نانی به شما آموزش بدهم که مطمئنا خوشتان خواهد آمد. شما میتوانید این نان را به جای اینکه به صورت چهار گوش پهن کنید به شکل لوله های باریک روی سینی قرار دهید  اگر میخواهید برای مهمانی عصر از آنها استفاده کنید تا بیشتر مجلسی شود و یا  به شکل چهار گوش که گفتم تهیه کرده و به هر صورتی که دوست دارید ببرید و با روغن زیتون مرغوب و فلفل میل کنید. بسیار خوشمزه میشود. استفاده از روعن زیتون خیلی خوب است به شرطی که زیاده روی نکنید. من در یک برنامه تلویزیونی در خارج دیدم که یک دکتر خیلی معروف میگفت اگر میخواهید وزنتان پائین برود.  شبها دو تکه نان سبوس دار را به روغن زیتون بزنید و هر شب میل کنید وزنتان پائین خواهد رفت به شرطی که غذای دیگری نخورید. در رستورانهای ایتالیائی در اروپا روی میز همیشه شیشه روغن زیتون است و وقتی مینشینی اول نان را می آورند با سالاد،  عده ای روی پیش دستی کمی روغن میریزند و نان را به روغن زده و با سالاد میخورند. البته نه اینکه نان را غرق روغن کنند.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:53 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM