X
تبلیغات
دکوراسیون - تزئینات و خانه داری - آموزش دسر و نوشیدنی

یکشنبه هشتم اسفند 1389

تهیه پنیر طعم دار

مواد لازم:

شیر یک کیلو

ماست چهار قاشق غذاخوری

سیاه‌دانه به مقدار دلخواه (می‌توانید از زیره سیاه و سبزی‌های معطر خشک هم استفاده کنید)

طرز تهیه :

شیر را می جوشانیم.

سپس ماست را داخل شیر می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا شیر به صورت بریده بریده در بیاید. تقریبا پنج دقیقه طول می‌کشد.

آب‌کش را روی ظرفی قرار می‌دهیم و روی آب‌کش پارچه نازکی می‌کشیم و شیر را درون پارچه می‌ریزیم.

بعد چاشنی مورد نظر را به آن اضافه می‌کنیم که شامل سیاه دانه ، یا زیره سیاه ، یا ترخون خشک و ... است.

طرز تهیه پنیر طعم دار

بعد پنیر را در وسط پارچه جمع می‌کنیم و پارچه را روی هم می‌آوریم و جسم سنگینی روی آن می‌گذاریم (می‌توانید یک قابلمه را پر از آب کنید و روی پنیر بگذارید). پنیر باید مدت یک تا یک و نیم ساعت به همین صورت بماند. اگر زیاد بماند، آب پنیر کاملا کشیده شده و خشک می‌شود.

آب پنیری را که در ظرف جمع شده است، دور نریزید. مقداری از آن ‌را نگه دارید و داخل آن کمی نمک بریزید و پنیر را بعد از آماده شدن، داخل آن بگذارید.

بعد از چند ساعت، پنیر خوش‌مزه و طعم‌دار آماده است.

شوری پنیر بستگی به ذائقه خودتان دارد. اگر پنیرتان زیاد شور شد، می‌توانید قبل از استفاده کمی در آب سرد بگذارید. ولی بهتر است از ابتدا زیاد نمک نریزید.

هر کیلو شیر تقریبا 180 گرم پنیر می‌دهد. بهتر است پنیر را کم و تازه تازه درست کنید.

پنیر طعم دار

نوشته شده توسط الینا در 7:16 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه پنجم دی 1389

باقلوا برای عید نوروز

از الان خیلی زود است که برای عید تدارک ببینیم ولی میتوانیم از آموزشهائی که در سایتهای مختلف میبینیم یادداشت برداشته و خودمان را برای عید آماده کنیم و پولهای زبان بسته را به جیب قنادیها سرازیر نکینم.

خمیر هزار لا را خریداری نموده یا در منزل تهیه کنید بزودی طرز تهیه این خمیر را برای دوستان که همه جا در اینتر نت هم هست در سایت خواهم گذاشت. اول تصویر را ببینید بعد طرز تهیه خیلی هم آسان است. من تابستان میخواستم باقلوا کادو بخرم برای یک بشقاب کوچک باقلوا ۱۱ هزار تومان پرداخت کردم که واقعا دلم برای دوستانی که هوس باقلوا میکنند و جیبشان خالی است سوخت. این طرز تهیه را از اینترنت برداشتم البته همیشه دستورهائی که من در خانه تهیه میکنم باید از خانمهای خانه داری که لطف کرده و تجربیاتشان را با ما قسمت میکنند تشکر کنم.

اگر فقط یک قلم از این مواد مثل بادام یا پسته یا گردو دارید کافی است.

باقلوا

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:3 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه نوزدهم آذر 1389

ترحلوای هویج

ترحلوای هویج یكی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.



مواد لازم
...هویج نیم كیلو
شكر یك استكان
زعفران نصف استكان
گلاب یك استكان
روغن نصف استكان
آرد برنج یك پیمانه
هل آسیاب شده 3 عدد
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد كنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب، روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت شود.
حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.

منبع: سایت سیمرغ (دستور حلوا)

عکس این حلوا مربوط به یکی از کاربران مامی سایت بنام مامی رهام است.

نوشته شده توسط الینا در 6:46 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه هجدهم آذر 1389

بستنی اکبر مشدی

اگر دوستان ذوق و سلیقه دارند میتوانند بستنی اکبر مشدی یا همان بستنی سنتی خودمان را در خانه تهیه نمایند. در خارج پودر ثعلب پیدا نمیشود ولی اگر دوستانی که خبر دارند میتوانند برای ما بنویسند. در غیر این صورت میتوانید وقتی سفری به ایران داشتید پودر ثعلب را خریداری نموده و با خود به خارج بیاورید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 4:20 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه بیست و چهارم شهریور 1389

چائی لاته

امشب روش درست کردن چائی لاته را به شما آموزش میدهم که دستور نو و جالبی است برای دوستانی که قهوه دوست ندارند یا همان زمان که هوس کافه لاته کرده اند و قهوه ندارند. گاهی اوقات هم از نوشیدن فقط چای یکنواخت در خانه خسته میشویم  که این ایده میتواند جالب باشد. فکر نمیکنم این یک قلم را در کافی شاپ پیدا کیند شاید هم یگ نفر زرنگ تر از من به فکرش رسیده که چائی لاته هم میتوان درست کرد.چائی لاته دستورهای مختلف با ادویه های متفوت داره من این نوع ساده و راحت رو به شما یاد میدهم.

پی نوشت: از دوستان که تجربه بیشتر از من دارند خواهشمندم تا اگر میتوانند توضیح دهند که چگونه شیر را میتوانند کف دار کنند.  

مچائی لاته

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:43 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه بیست و یکم شهریور 1389

Cafe late

Cafe late تقریبا همان café au lait است ولی این نوع ایتالیائی است با این فرق که در لیوان شیشه ای سرو میشود. از یک قسمت قهوه و سه برابر شیر و شیر کف دار برای تزئین استفاده میشود. البته کف شیر در Cafe latte بیشتر و معمولی تر است و در cafe au late کمتر کف دارد.

یک چهارم پیمانه قهوه و سه چهارم شیر گرم و که با هم زن هنگام گرم کردن زده شود که کمی کف کند.

استفاده از شکر و پودر دارچین و پودر هل یا پودر شکلات هم سلیقه ای است.

قهوه

نوشته شده توسط الینا در 2:23 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیستم شهریور 1389

cafe au latt

این روزها بازار کافی شاپ برای جوانان داغ است و بچه ها دوست دارند که با دوستان خود ساعتی در آنجا بنشینند و حال و هوائی متفاوت از محیط خانه داشته باشند. حتما برای همه دوستانی که به کافی رفته اند پیش آمده که لیست قهوه ها را دیده و نمیدانند که این اسمهای عجیب و غریب چه ترکیباتی دارند و کدامیک خوشمزه تر است. من سعی میکنم به تدریج شما را با نام انواع قهوه و طرز تهیه آنها آشنا کنم تا زمانی که در کافی شاپ هستید در انتخاب قهوه مورد دلخواه خود شک نکنید. در ضمن نیازی نیست که به کافه بروید دوستان و مهمانهای خود را در منزل پذیرا باشید.

امروز شما را با  یک قهوه به اسم cafe au latt  آشنا میکنم. این قهوه همانطور که از اسمش پیداست فرانسوی است و خوشمزه. فرانسویها هنگام صرف صبحانه بیشتر از این مدل قهوه استفاده میکنند. این قهوه را معمولا در فنجان های بدون دسته سرو میکنند. استفاده از شکر در این قهوه سلیقه ای است.

قهوه

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:8 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه هجدهم اردیبهشت 1389

عصاره ی سیر و لیمو ترش

عصاره سیر و لیمو

عصاره ی سیر و لیمو ترش

- مصرف عصاره :

اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شده اید ، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد . زیرا گرفتگی

رگها پس از این ، شما را آزار نخواهد داد . فقط کافی است............

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 12:14 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه بیستم فروردین 1389

آموزش قدم به قدم کروکت پنیر

از امروز سعی میکنم دوباره آموزش های سایت را شروع کنم چون تعطیلات گذشته و دوستان همه از مسافرتهای نوروزی برگشته اند.

 امروز یک نوع کروکت خیلی شیک و خوشمزه را آموزش میدهم که شما میتوانید بعنوان دسر بعد یا قبل از غذا و یا در مهمانی عصرانهاز آن استفاده کنید. شما وقتی به رستورانهای شیک و مدرن میروید به عنوان پیش غذا که چندان هم ارزان نیست میتوانید این کروکت  سفارش دهید. من مناسی دیدم که خودتان این دسر خوشمزه را درست کنید و مهمانی خود را لوکس تر جلوه دهید.

کروکت پنیر

آموزش در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 5:4 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه دوم اسفند 1388

قهوه برزیلی

این قهوه آمریکای جنوبی که به فهوه برزیلی معروف است. شما هم وقتی مهمانی سر زده عصر هنگام داشتید این قهوه خوشمزه را همراه با شیرینی خشک میتوانید سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

- ۴ پیمانه شیر

- ۴ پیمانه قهوه آماده شده گرم.

- ۷۵ گرم شکلات تخته ای سیاه

- یک پیمانه خامه زده شده

طرز تهیه:

شیر را گرم کنید و شکلات ها را داخل آن حل کنید. قهوه را در قهوه جوش آماده کنید در ۴ لیوان قهوه خوری قسمت کرده شیر کاکائو را روی قهوه داغ ریخته و خامه زده شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.

نوشته شده توسط الینا در 7:20 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه بیست و دوم آذر 1388

سالاد یا دسر شب یلدا

چند روزی به شب یلدا نمانده است. من فکر کردم امروز برای شما سالاد شب یلدا را آموزش دهم. این دسر خیلی مناسب با مهمانی شب یلدا است که شما دوستان خواهید داشت. اگر گردو در دسترس ندارید میتوانید بادام به سالاد اضافه کنید.

این سالاد و دسر را از طرف سایت تزئین به میز شام شب یلدا تقدیم میکنیم.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 6:39 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه نهم آبان 1388

تزئین قهوه با پشمک

من فکر نمیکنم هیچ جای ایران کسی به فکرش رسیده باشد که از پشمک برای تزئین قهوه استفاده کند. من امروز این تزئین را به شما یاد میدهم تا شما هم از این به بعد این قهوه خوشمزه را درست کرده و در مهمانیهای مجلل و حتی عروسی و نامزدی از این قهوه استفاده کنید. اگر هم درست قهوه در دسترس نداشتید از قهوه فوری (نسکافه) استفاده کنید.

این در واقع دستور کافه لاته هست که به جای شکر از پشمک استفاده شده است.

نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده در لیوان بریزید. شیر را در ظرفی گرم کرده و آنقدر هم بزنید تا کف گند و با قاشق از کف شیر روی قهوه ریخته و کمی هم شیر گرم بریزید. پشمک سفید را هم روی کف بگذارید.

بالاخره این پشمک هم در تزئینات به درد ما خورد.

نوشته شده توسط الینا در 12:37 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه هجدهم اردیبهشت 1388

بستنی زمستانی

درست کردن بستنی زمستانی خیلی آسان است. شما میتوانید آن را در فریزر بگذارید و در مواقعی که بچه ها میخواهند و یا مهمانی در منزل دارید از فریزر خارج کرده و در بشقاب چیده و روی میز بگذارید.

بستنی زمستانی


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:0 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه پانزدهم دی 1387

قند تزئین شده ۲

این قندهای تزئین شده دومین سری از قندهای تزئین شده است که من در سایت اموزش میدهم. سری اول قند تزئین شده به شکل صورتی و قلب بود شما میتوانید از این دستوری که برای این قند میدهم برای قند سری اول هم استفاده کنید و کمی رنگ صورتی غذا به آن اضافه نمائید. شما میتوانید از این قند در مهمانیهای عصر و نامزدی و سفره عقد استفاده کنید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 2:16 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه یکم دی 1387

چای زنجبیل

چای زنجبیل برای مواقعی که شما سرما خوردگی، حال بهم خودرگی، دل درد یا آنفولانزا داریدخیلی خوب است.

طرزتهیه: ۵ ورقه نازک زنجبیل تازه، کمی عسل، کمی لیموی تازه 

آب را جوشانده داخل فلاکس بریزید سپس ورقه های نازک زنجبیل را در آن ریخته و عسل و آب لیمو را میتوانید در هنگام خوردن اضافه کنید.

اگر زنجبیل تازه ندارید میتوانید از پودر زنجبیل هم استفاده کنید.

نوشته شده توسط الینا در 2:28 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه بیست و ششم شهریور 1387

سیب شکلاتی و کاراملی

این ایده برای مادربزرگها و کسانی که میخواهند تولد بچه ها را در خانه برگزار کنند ایده جالبی است. آبنبات چوبی برای دندانهای بچه ها خوب نیست و هم اینکه برای بچه های کوچکتر خطرناک است و ممکن است در گلوی آنها گیر کرده و حوادث ناگواری ببار بیاورد. شما برای این کار یا از سیب گلاب، طالبی ، هندوانه و هر میوه ای که بتوانید با قاشقهای مخصوص بستنی آنها را به شکل کره در بیاورید. این ایده برای مهمانی افطار هم ایده خوبی است.

آموزش در ادامه مطلب: 


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:5 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیست و ششم مرداد 1387

دسری با ماست وانیلی و زردآلو و توت فرنگی

این دسر زیبا برای مهمانیهای عصر شما بهترین و شیک ترین است و در عین شیک بودن خرجی هم ندارد و مهمانهای شما واقعا متعجب میشوند که از کجا این دسر را سفارش داده اید. مواد لازم را میتوانید به دلخواه تغئیر دهید. این دسر به شما ایده میدهد تا با ماست و میوه هائی که در منزل دارید  دسرهای خوشمزه ای به مهمانهای خود بدهید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 9:5 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیست و نهم تیر 1387

سرکه با طعم پوست لیمو و سبزیجات معطر

سرکه هم در هر اشپزخانه ای لازم است و به غذاهای شما طعم خوبی میدهد. اگر در شیشه های زیبا بریزید آشپزخانه شما را هم زیبا میکند.

مواد لازم: کمی سرکه، نصف پوست لیمو، یک پر سیر با پوست، دو ساقه آویشن تازه و یک ساقه مرزه تازه .

طرز تهیه: یک بطری تمیز را که در آب جوشانده اید انتخاب کرده و سرکه را درون آن بریزید. لیمو را خیلی تمیز بشوئید و نصف پوست لیمو و یک پر سیر و سبزیجات را به فرم زیبائی که دوست دارید در شیشه قرار دهید و بقیه سرکه را روی در بطری بریزید تا پر شود سپس در بطری را محکم ببندید و بگذارید تا چند روزی بماند تا جا بیفتد. این بطری شیشه ای هم برای هدیه دادن به دوستان خیلی به جاست.

نوشته شده توسط الینا در 4:29 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیست و نهم تیر 1387

تمک با طعم سبزیجات معطر

از این نمک میتوانید در سرو انواع عذاها و هنگام پختن استفاده کنید هم معطر است و هم خوشمزه و سالم.

مواد لازم: دو پیمانه نمک سنگی، دو پر سیر، ۱۲ عدد برگ نعنا، چند عدد برگ ریحان مرزه و آویشن

طرز تهیه: تمام مواد را با نمک در هاون ریخته و با ملایمت بکوبید تا بخوبی با هم مخلوط شود و در شیشه بریزید و درش را منحکم ببندید. بلافاصله بعد از آماده شدن میتوانید استفاده کنید. اگر ذوق داشتید در شیشه های خوش فرم ریخته به مادر و نزدیکان خود هدیه بدهید.

  

نوشته شده توسط الینا در 4:13 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه هجدهم خرداد 1387

چای سرد با عسل و نعنا

این چای برای مواقعی که هوا خیلی گرم است و میلی به خوردن چای گرم ندارید ولی تشنه هستسید و میخواهید که تشنگی شما برطرف شود. برای مهمانی های عصرانه بهترین جایگزین شربت میباشد.

چای برای چهار نفر:

چهار فنجان آب جوش ، ۲عدد چای کیسه ای سبز یا سیاه، یک چهارم فنجان عسل نصف فنجان نعنای تازه.

به جای چای کیسه ای میتوانید چای را دم کرده و در لیوانها قسمت کنید عسل و نعنا را اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه داخل لیوانها یخ بریزید و سرو کنید. البته عده ای این چای را گرم دوست دارند که میتوانید گرم سرو کنید.

نوشته شده توسط الینا در 2:25 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه پنجم خرداد 1387

کارامل به شکل تور

شما از این کاراملی که درست میکنید برای تزئین بستنی و دسرهای مختلف استفاده کنید. درست کردن آن هم خیلی آسان است.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:10 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه چهاردهم اردیبهشت 1387

توت فرنگی شکلاتی

الان فکر میکنم توت فرنگی راحت پیدا میشود و شما میتوانید در مهمانیهای خود از این میوه زیبا برای تزئین و بعنوان دسر استفاده کنید.

 

آموزش و بقیه تصاویر در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 9:2 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه نوزدهم دی 1386

دسر با خامه پاناکوتا Pannacotta

آماده کردن این دسر خیلی راحت است و شما میتوانید در مهمانیها از آن استفاده کنید.

مواد لارم: نیم لیتر خامه، ۲ قاشق چایخوری وانیل،۲ قاشق غذا خوری شکر اگر از کاکائوی سفید استفاده نمیکنید. ۳ ورق ژلاتین  (۴،۵  قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر ۴ ورق ژلاتین)، ۱۰۰ گرم کاکائوی سفید یا طعم میوه مورد دلخواه اگر مایل بودید.

خامه وانیل و شکلات را با هم میجوشانیم و کنار میگذاریم تا ولرم شود. در طی این مدت ورقهای ژلاتین را در آب سرد میگذاریم تا نرم شوند. وقتی خامه در حال جوشیدن باشد و ما ژلاتین را اضافه کنیم خامه میبرد، پس بهتر است تا کمی صبر کنیم. بعد ژلاتینها را از آب در آورده در مخلوط ولرم خامه اضافه کرده هم بزنید تا حل شود. مواد را در فرمهای کوچک و یا یک فرم بزرگ بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

این دسر را میتوانید با کاکائو یا با میوه تزئین کنید.

دسر با خامه  پاناکوتا Pannacotta

 

نوشته شده توسط الینا در 10:29 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه بیست و هشتم فروردین 1386

قند تزئین شده

میتونین حدس بزنین این عکس چیه من اول فکر نکردم قند باشه. درست کردنش خیلی آسونه و هم خیلی زیباست برای هر مناسبتی.

طرز تهیه: یک عدد سفیده تخم مرغ، ۴دسی لیتر پودرقند، ۲قاشق ادویه خوری سرکه، کمی رنگ کارامل.

سفیده را آنقدر میزنیم تا پف کند سپس پودر قند سرکه و رنگ را مخلوط کرده به هر شکلی که  دوست دارید روی قندها  را تزئین مینمائید. شما میتوانید از آب لیمو به جای سرکه و پوست لیمو هم استفاده کنید تا خوش طعمتر شود.

نوشته شده توسط الینا در 8:40 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه هشتم فروردین 1386

موکاچینو Moccachino

به تعداد نفرات قهوه را درست کرده کمی هل ، دارچین و شکر را داخل قهوه اضافه میکنیم. خامه را خوب با همزن میزنیم تا سفت شود. قهوه آماده را در فنجان ریخته و یک قاشق خامه روی آن میریزیم و با کمی دارچین تزئین میکنیم.                      

 موکاچینو

نوشته شده توسط الینا در 7:55 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه چهارم فروردین 1386

کافه لاته Caffè Latte

کافه لاته یک نوع قهوه ایتالیائی است.این قهوه با شیر داغ که خوب هم زده شده و معمولا درلیوان شیشه ای بلندتر از لیوان کاپوچینو سرو میشود.

این ساده ترین روش برای تهیه این قهوه است.

برای ۲ نفر: ۳ دسی لیتر شیر، ۲ دسی لیتر قهوه سیاه غلیظ

شیر را گرم کرده و خوب هم میزنیم تا کف کند بعد قهوه گرم را در دو لیوان ریخته و شیر کف دار را آنها میریریم.

  

نوشته شده توسط الینا در 10:38 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM