X
تبلیغات
دکوراسیون - تزئینات و خانه داری - آموزش آشپزی

دوشنبه بیست و سوم خرداد 1390

ادویه گرم ماسالا

مواد لازم:
تخم گشنیز= 4 قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز=یک قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه =یک قاشق غذاخوری
دانه زیره سیاه= 1و 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل خشک درسته=1و 2/1 قاشق چایخوری
هل سبز یا سیاه درسته=4 عدد درشت
میخک=4/3 قاشق چایخوری
چوب دارچین=یک تکه 2*1 سانتی
برگ بوی خشک خرد شده=4/3 قاشق چایخوری

تمام ادویه ها را بجز زنجبیل داخل یک تابه میریزیم و با شعله ملایم کمی تفت میدهیم تا عطر آن ها بلند شود(حدودا 3-2 دقیقه تفت میدهیم) .مواظب باشید که در این مرحله ادویه ها نسوزند.سپس میگذاریم سرد شوند و وقتی سرد شدند پوست هل هل را میگیریم و با بقیه ادویه ها داخل یک آسیاب قوی میریزیم تا کاملا پودر شوند.سپس داخل ظرف در بسته دور از هوا و در جای خشک و خنک میگذاریم.


ادویه گرم ماسالای سریع و آسان

پودر زیره سبز= یک قاشق غذاخوری
پودر تخم گنیز= 1و 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل سبز=1و 2/1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=1و 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین=یک قاشق چایخوری
پودر میخک=2/1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی=2/1 قاشق چایخوری

تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید و داخل یک ظرف شیشه ای در بسته در جای خشک و خنک قرار دهید.
نوشته شده توسط الینا در 1:24 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه چهارم فروردین 1390

کشک زرد

دوستانی که خارج از کشور زندگی میکنند و دسترسی به کشک ندارند این روش ساده ترین راه حل است.

مواد لازم:  ماست گوسفندی 2، کیلوزردچوبه 2 قاشق غذاخوری، آب 6 لیوان، نمک 2 قاشق مرباخوری، آرد گندم 3 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه: ابتدا ماست، زردچوبه، آب و نمک را مخلوط کرده و می زنیم تا صاف و یکنواخت شود (با هم زن دستی) آرد را کم کم (بصورت پودری) به آن اضافه کرده و با قاشق آنرا هم می زنیم تا خمیر نسبتا" شلی به دست آید روی خمیر را پوشانده و به مدت 3 روز در جای خنک نگهداری کرده بعد آنرا به صورت گلوله های گردی درآورده و در آفتاب آنرا خشک می نماییم.

نکته: در صورتی که بعد از 3 روز کشک خیلی شل بود و قابلیت گلوله کردن را نداشت آنرا در کیسه پارچه ای ریخته روی آن وزنه سنگین می گذاریم تا به مدت 3 تا 4 ساعت بماند و آب اضافی آن گرفته شود سپس آنرا گلوله می نماییم.

توسط خانم: پوراندخت نمیرانیان

کشک

نوشته شده توسط الینا در 11:4 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه بیست و یکم اسفند 1389

چلو کباب فراموش نشود.

در عین حال که خانه تکانی میکنید خوردن غذاهای خوشمزه را فراموش نکنید. در اینجا رمز و راز پختن چلو کباب را برای شما مینویسم که در زمان شلوغیها هم از زندگی و قشنگیهای دور و بر لذت ببرید.

راز ها و رمز های کباب کوبیده


* برای تهیه کباب کوبیده به ازای هر 1 کیلو گوشت چرخ کرده به 3 عدد پیاز متوسط نیاز داریم
* برای کیفیت بهتر کباب باید از نیم کیلو گوشت گوسفتدی و نیم کیلو گوشت گوساله استفاده کرد
* چربی گوشت باید نسبتا زیاد باشد .اگر چربی کم باشد کباب خشک می شود و اگر بیش از حد باشد از سیخ میریزد
* معمولا مرسوم است که برای کباب کوبیده از گوشت قلوه گاه استفاده شود اما توجه داشته باشید که قلوه گاه خیلی چرب است و اگر خوب عمل نیاید کباب از سیخ میریزد
* گوشت را باید دو تا سه بار چرخ کنیم تا کاملا نرم و یکدست شود
*پیاز را باید با رنده کرد و کاملا آبش را گرفت . آب پیاز هم باعث شل شدن مایه کباب می شود و نهایتا کباب از روی سیخ می افتد
پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفران و گوشت را کاملا با هم مخلوط کرده و دوباره همه مواد را چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود *
* مواد را پس از چرخ کردن با دست کاملا ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند
* پس از ورز دادن کامل صبر کنید تا مایه کباب خنک شود .می توان در این مرحله مواد را در یخچال قرار داد تا حسابی خنک شود
* مایه کباب را به قسمتهای مساوی و هم اندازه تقسیم کنید .معمولا برای هر کباب حدود 100 گرم گوشت در نظر میگیرند
* سیخ کباب باید خنک و خشک باشد
* دستتان را به آب پیاز یا آب آغشته کنید و یک قسمت را بردارید و به سیخ بگیرید.بالا و پایین سخ باید کباب نازک تر و در ضمن هر دو طرف سیخ به یک اندازه باشد
*اضافه کردن تخم مرغ به مایه کباب به چسبندگی بیشتر مواد کمک می کند ولی الزامی نیست
* اضافه کردن سبزیجاتی مثل ترخون یا جعفری در مرحله ای که می خواهید همه مواد را با هم چرخ کنید به خوش طعم تر شدن کباب کمک می کند ولی کاملا سلیقه ای است و به ذائقه شما بستگی دارد.

البته مطلب از اینترنت و دانسته های دوستان آشپز میباشد.

نوشته شده توسط الینا در 11:15 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه دوازدهم دی 1389

همبرگر خانگی با پنیر فلفل قرمز شیرین

درست کردن همبرگر در خانه بسیار دوست داشتنی تر از خوردن آن در بیرون از منزل است ضمن اینکه نگران بهداشتی بودن و نوع گوشت آن نیز نخواهیم بود.

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 3:39 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه نهم دی 1389

خورشت ماست اصفهان

این هم دستور اصلی خورشت ماست اصفهان:

خورشت ماست اصفهان

گوشت گردن گوسفند 200 گرم * ماست چکیده نیم کیلو * شکر و زعفران به میزان لازم
گوشت گردن را با یک پیاز متوسط بپزید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود بعد با گوشتکوب گوشت را بکوبید و در حین کوبیدن کم کم ماست چکیده را اضافه کنید تا جایی که کاملا غلیظ و کشدار شود .بعد شکر را اضافه کنید با اینکه مقدار شکر بسته به ذائقه افراد دارد ولی باید شیرینی متوسطی داشته باشد . آخر کار هم زعفران آبکرده را اضافه کنید و به رنگ دلخواهتان که رسید بهتر است یک شبانه روز در یخچال بماند تا کاملا جا بیفتد
* این غذا گرچه به عنوان خورشت ماست شناخته می شود ولی بیشتر حالت دسر یا پیش غذا را دارد
* به خورشت ماست در طریقه پخت سنتی زرده تخم مرغ اضافه می شود و بعضا روی حرارت جوشانده می شود و سپس در یخچال قرار داده شده تا کاملا سرد شود
* روی خورشت ماست معمولا با زرشک و زعفران آبکرده تزیین می شود
* اگر اصفهانی هستید که مسلما بهترین نوع خورشت ماست را بارها نوش جان کرده اید .اما اگر اصفهانی نیستید  یک بار هم که شده این دسر بی نظیر را امتحان کنید.

نوشته شده توسط الینا در 8:21 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه پنجم دی 1389

خورشت ماست

بعضی وقتها از اینکه فقط خودم غذا درست کنم خسته میشوم. دوسن دارم دست پخت یک نفر دیگر باشد. همیشه هم که نمیشود مهمانی رفت یا مامانی هم که این نزدیکیها نیست که ناز آدم رو بکشه. امروز در به در دنبال غذا بودم که یک دستور آشپزی در اینترنت نظرم را جلب کرد. ساده ولی خوشمزه به نظر می آید. خورشت ماست.

خورشت ماست

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 9:44 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه هفدهم آذر 1389

چیکن کوردن بلو

یک لایه فیله مرغ رو آرام بکوبید
روی اوون یک لایه پنیر ورقه ای
بعد یک ورق کالباس خشک
دوباره پنیر اما از نوع دیگری -مثل چدار یا گودا
...بعد مرغ ومواد رو رول کرده با سیخ چوبی فیکس ودر تخم مرغ زده وسپس در سوخاری بغلطانید وبعد هم سرخ کنید
توصیه میکنم درست کنید

مرغ

این نوشته ها برای دوستانی است که دسترسی به فیس بوک ندارند. در آنجا دوستان هنرمند زیادی هستند که تجربیات خود را با همه قسمت میکنند.

نوشته شده توسط الینا در 11:21 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه شانزدهم آذر 1389

قلیه ماهی

من به شخصه از قلیه ماهی خوشم نمیاد اگرک سی از شما یک دستور داره که خیلی خوشمزه هست برای ما دستورش رو بده

ماهی رو قطعه های بزرگ در میاریم و میشوریم و کمی نمک میپاشیم و کنار میذاریم.( با ماهیهای: سنگسر یا راشگو یا سرخو یا هامور یا زمین کن درست میشه)
دوقاشق آرد با دوقاشق شیره تمرهندی مخلوط میکنیم.
1 پیاز درشت رو سرخ میکنیم و 1 بوته سیر رو له میکنیم و توی پیاز سرخ میکنیم. شنبلیله و گشنیز رو ریز میکنیم و با پیاز و سیر ت...فت میدیم. مخلوط شیره تمرهندی و آرد رو به سبزی اضافه میکنیم و 1 لیوان و نیم آب هم میریزیم و میگذاریم قلیه خوب غلیظ شود. در طول پخته شدن چندبار قلیه را هم میزنیم. ماهیهای از قبل نمک زده ی شسته شده رو به قلیه اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته شوند. بعد از اینکه ماهی پخته شد نمک قلیه رو امتحان میکنیم و اگر بی نمک بود کمی نمک اضافه میکنیم. بعد از 5 دقیقه قلیه آماده ست.
مصرف قلیه ماهی در بوشهر همراه با مصرف نسبتا زیاد فلفل است که هر اندازه تند و تیز تر باشه به ذائقه بوشهری ها بیشتر خوش می آید :)
لازم به تذکر است که در شهر بوشهر قلیه ماهی به 3 طریق سرو میشود:
تکه: با نان(که در این صورت 1و نیم لیوان آب بیشتر به قلیه اضافه میکنند.
للک یا گمنه - lelak , gemneh: که همان گندم کوبیده یا بلغور است
برنج: معرف حضور همه ایرانیها هست

نوشته شده توسط الینا در 1:29 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه پنجم آبان 1389

ادویه تاکو در خانه تهیه کنیم

این روزها دستور غذاهای مکزیکی همه جا به چشم میخورد و نمیدانم اگر پیدا کردن ادویه تاکو برای شما آسان است یا نه ? من امروز فکر کردم که ترکیب این ادویه را به شما آموزش بدهم تا بتوانید در خانه تهیه کنید.

تاکو

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:28 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه دهم شهریور 1389

غذائی متفاوت با موز و بادام زمینی

امشب غذائی متفاوت برای افطار شما دارم. این غذا برای کسانی مناسب است که غذای شیرین را میپسندند. اگر دوست داشتید میتوانید این خورش را با برنج و سالاد میل کنید.

خورش

طرز تهیه خورش در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 7:1 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه یکم اسفند 1388

ساندویچ تن ماهی

شما میتوانید این ساندویچ  را همراه خود سر کار ببرید یا وقتی عصر هوس بیرون رفتن به سرتان زده و نمیخواهید غذای رستوران بخورید ظرف پیک نیک خود را با این ساندویچ ها پر کنید. درست کردن این ساندویچ آسان و بدون دردسر و تشریفات است. یک بار که درست کنید مشتری دائم میشوید.

شما میتوانید این مخلوط را داخل سیب زمینی تنوری هم ریخته و با سالاد میل کنید.

ساندویچ تن ماهی

سیب زمینی تنوری

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 4:53 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه سیزدهم بهمن 1388

سوپی مناسب روز قلبها

اگر شامی برای روز قلبها (سپندار مذگان) تدارک دیده اید این سوپ میتواند شام شما را رمانتیک تر کند. درست کردن آن هیچ زحمتی ندارد.

سوپ گوجه فرنگی


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 6:37 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه چهاردهم آذر 1388

تهیه نمک با سبزیجات معطر

امروز مطلبی متفاوت برای شما دارم. در عین سادگی خیلی ایده جالبی است. به تمام خانمهای خانه دار توصیه میکنم که چنین نمکهائی در خانه با طعمهای مختلف و با ذائقه و سلیقه شخصی در خانه تهیه کنید و همیشه سر سفره داشته باشید تا به سالاد و غذاهای شما عطر و بوی تازه ای بدهد.

طرز تهیه نمک در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:3 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه بیست و سوم مهر 1388

سوپ مکزیکی

امشب سوپ خوشمزه ای درست کردم که هم اسان بود هم خوشمزه. فکر کردم دستور آن را به شما هم بدهم تا شما هم این سوپ را  درست کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 3:19 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

شنبه یازدهم مهر 1388

راتاتوی برای فریز کردن

الان فصل تابستان به سر رسیده و میوه و سبزی به وفور یافت میشود. شما میتوانید راتاتوی را در به مقدار زیادی درست کرده و در بسته های کوچک داخل فریزر نگهداری کنید. راتاتوی را میتوانید با ماکارونی، سوسیس و کالباس، گوشت قرمز و سفید و ماهی و حتی پلوی ساده میل کنید. راتاتوی برای گیاهخواران یکی از خوشمزه ترین گزینه هاست. برای خانمهای خانه دار هم بهترین راه صرفه جوئی در وقت و جیبشان است.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 12:49 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه هشتم مهر 1388

کروکت عدس قرمز

ما ایرانی ها کمتر از عدس قرمز استفاده میکنیم اگر این نوع عدس در دسترس نبود میتوانید از گزینه دیگری مثل عدس قهوه ای یا لوبیا سفید استفاده کنید و یا اینکه برنج کافی است. این غدا مناسب گیاهخواران هم است.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:19 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه شانزدهم اسفند 1387

گراتن ماکارونی

فکر کنید از کار رسیده اید و بچه ها منتظر یک غذی خوشمزه هستند. فریزر را باز میکنید و فقط سوسیس میبینید. شما با ماکارونی و براکلی میتوانید این غذای خوشمزه را دست کنید.

گراتن ماکارونی

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 5:30 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه بیست و چهارم بهمن 1387

خورشت چینی شبیه فسنجان

برای شما دستور یک خورشت چینی خیلی خوشمزه را میدهم که مطمئن هستم برای مهمانی و حتی برای خودتان هم همیشه دوست دارید درست کنید. این خورشت کاملا مزه خورشت فسنجان را میدهد و به عقیده من خوشمزه تر و سالمتر و کم چربی تر و ارزانتر هم هست. شما نیازی به داشتن گردو و رب انار ندارید.در ضمن من یک ایده خوب برای کنار غذای این خورشت دارم که برای یک مهمانی همین خورشت کافی خواهد بود و نیازی به خورشتهای دیگر در کنار آن ندارید.

خورشت چینی

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 7:17 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه نهم بهمن 1387

تخم مرغ با سویا

سال نو چینی هم مثل دیگر اعیاد مردم غذاهای مخصوص سال نو را دارند. تخم مرغ آب پز با سویا هم در این روزها تهیه میشود. شما دیگر هنگام خوردن نیازی به نمک ندارید. من یک دوست چینی دارم که در منزل آنها من این تخم مرغ را مزه کرده ام البته خودم هم درست میکنم.

تخم مرغ با سویا

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:32 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

دوشنبه دوم دی 1387

لازانیای مرغ با نان تورتیلا

این لازانیا خیلی خوشمزه و آسان است.  شما میتوانید به جای نان تورتیلا از نان لواش کمی ضخیم استفاده کنید تا در فرصتی که داشتم نان تورتیلا را با رنگ سبز و معمولی به شما آموزش بدهم. تهیه تمام مواد هم آسان است فقط اگر گوجه فرنگی سبز کنسرو در دست نداشتید از گوجه قرمز استفاده کنید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:15 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه دوازدهم آذر 1387

سالاد مرغ در ساقه های کرفس

این یک پیش غذا برای یک مهمانی مجلل و یا یک میز عصرانه است. درست کردن آن خیلی آسان است و یک ایده خیلی قشنگ و شیک برای شما دوستان.

مواد لازم: ساقه های کرفس به اندازه ۴ سانتی متر، ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه، یک قاشق غذاخوری مایونز،یک قاشق چایخوری آبلیمو، کمی ریحان جعفری و نعنای تازه، یک سینه مرغ آب پز و خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری نخودفرنگی، یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، کمی نمک و فلفل

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و وسط ساقه های کرفس میریزیم و در سینی میچینیم.

نوشته شده توسط الینا در 2:8 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه بیست و ششم مهر 1387

ماکارونی با کدو

چقدر این روزها من به کدو گیر دادم . خوب هم خوشمزه هست و هم ارزان مخصوصا برای کسانی که گوشت نمیخورند و یا دسترسی به آن مشکل است.

دستور غدا در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 10:25 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه بیست و سوم مهر 1387

غذا با گل کدو

اگر شما باغچه ای دارید و کدو در آن کاشته اید گلهای آنرا دور نریزید. میتوانید با آن گلها یک غذای خوشمزه درست کنید. یا اگر از باغی رد میشوید که پر از کدو است میتوانید تمام گلهای آنرا از باغبان خریداری کرده و بعد از شستن در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه غذا در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 7:18 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

دوشنبه پانزدهم مهر 1387

مخلوط میگو و ماست خامه ای

شمامیخواهید پارک بروید و نمیخواهید از جائی غذا بخرید و در عین حال بچه ها هم غذائی باب میل و لوکس داشته باشند. این مخلوط لای نان باگت خیلی خوشمزه است. این غذای ساده و آسان برای جشنهای تولد بچه ها هم مناسب است.

برای تهیه این غذا به ادامه مطلب مراجعه کنید.


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 0:17 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

یکشنبه بیستم مرداد 1387

هویج و شلغم و لبو و سیب زمینی در فر

خوردن گیاهانی که ریشه شان خوردنی است در بین ما زیاد رایج نیست. بغیر از هویج بقیه این گیاهان را فراموش میکنیم در حالی که این گیاهان سرشار از ویتامین است. اگر شما میدانید که به این گیاهان در فارسی چه میگویند به من بگوئید تا تصحیح کنم.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 8:54 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه سیزدهم دی 1386

تست فرانسوی با چند نوع تزئین

غذا خوردن بچه ها گاهی وقتها عذاب علیم برای پدر و مادرها میشود. مخصوصا صبحانه که بچه تازه از خواب بیدار شده و یا غذای صبح که همیشه یکنواخت است و برای فرزند شما تازگی ندارد. این نوع تست فرانسوی شاید برای بچه های تنوعی باشد که صبحانه بخورند. البته در سایتهای دیگر هم من این تست را دیده ام ولی باز هم فکر میکنم که یادآوری دوباره آن خالی از لطف نباشد.دو عدد تخم مرغ را با چنگال به هم زده و خیلی کم نمک اصافه کنید. شما میتوانید روی نان تست مربای توت فرنگی یا خامه ویا هر مربائی که بچه ها دوست دارندبمالید دو نان تست روی هم قرار داده و در تخم مرغ بغلطانید و در ماهیتابه سرخ کنید و با قیچی به تکه های کوچکتر ببرید چون خوردن آن برای بچه ها راحت تر است و یا اینکه نانها را تک تک در داخل تخم مرغ هم زده کرده و سرخ کنید و روی آن مربا بریزید و اگر هم که مهمان در خانه دارید میتوانید نان تست شده را زیباتر تزئین کنید البته من نوع دوم را خودم بیشتر درست میکنم. من چند نوع تزئین با تست فرانسوی برای میز صبحانه شما دارم که خیلی جالب هستند تا میز صبحانه را زیباتر بچینید.

 Click for Full Size View

بقیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده توسط الینا در 11:44 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه بیست و چهارم آبان 1386

خشک کردن گوجه فرنگی

اگر پیدا کردن گوجه فرنگی خشک سخت است راحت و بدون دردسر میتوانید آنرا در خانه تهیه کند. یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.

یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. میتوانید همزمان چند سینی را در فر قرار دهید من به شخصه ترجیح میدهم از نور آفتاب و انرژی مجانی برای این کار استفاده کنم که خیلی بهتر است و برای اینکه گوجه ها گرد و خاک به خود نگیرند میتوانید از یک تور نازک روی آن استفاده کنید و در داخل اتاق کنار پنجره ای رو به نور خورشید در سینی پهن کنید امتحانش مجانی است با چند عدد گوجه شروع کنید.  گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. در بوفه ایتالیائی که دستور چند غذا رو داده بودم باید دیده باشید که از گوجه فرنگی خشک زیاد استفاده شده بود و در ضمن هر نوع سالادی هم که تهیه میکنید میتوانید این گوجه ها را اضافه کنید. معمولا در خیلی از غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود. در غذاهای ایرانی هم وقتی خورشت و یا آبگوشت برای ناهار دارید و دسترسی به مغازه ای هم ندارید بهترین و خوشمزه ترین آلترناتیو است مخصوصا کنار خورشت بادمجان و کدو!!!!!!! 

خشک کردن گوجه فرنگی

نوشته شده توسط الینا در 6:48 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

جمعه هجدهم آبان 1386

پیتزای سبزیجات (باخمیر بربری)

این هم ششمین و آخرین دستور غذائی از بوفه ایتالیائی است. شما میتوانید خیلی راحت و بدون زحمت آنچنانی مهمانان خود را غافلگیر کنید.

تهیه این پیتزا هم خیلی راحت است وقتی از مغازه نانوائی بربری فروشی رد میشوید به جای بربری خمیر آنرا بخرید. البته خمیر از پیشنهادات اینجانب است.

پیتزای سبزیجات با خمیر بربری

مواد لازم برای ۱۴تا ۱۶ تکه پیتزا: دو چانه بربری، ۳ عدد فلفل دلمه ای با رنگهای مختلف، ۲۵۰ گرم قارچ،یک عدد پیاز،  ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی، ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا،۲ قاشق چایخوری سبزی پیتزا.

طرز تهیه: درجه فر را روی ۲۵۰ درجه قرار میدهیم. خمیر بربری را در سینی فر یا در پیرکس پهن میکنیم. پیاز را حلقه حلقه میبریم و حلقه ها را از هم جدا میکنیم. قارچ و فلفل را هم خرد میکنیم. سس گوجه فرنگی را روی خمیر میمالیم. نیمی از پنیر رارو یسس میپاچیم.سبزیجات را روی آن میچینیم ، سبزی پیتزا و بقیه پنیر را روی پیتزا می پاچیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در سینی وسط فر قرار میدهیم تا پیتزای ما بپزد. البته با خمیری که دارید چند عدد پیتزا میتوان تهیه کرد.

سس گوجه فرنگی: یک پیاز، نیم کیلو گوجه فرنگی، ۳ قاشق عذاخوری رب گوجه، کمی آویشن( سبزی پیتزا) و کمی ریحان خرد شده، یک تکه بولیونگ گوشت اگر نداشتید بدون بولیونگ هم میشود. این سس که به شما موادش را گفتم میتوانید یک هفته در یخچال نگهداری کرده و در تهیه غذاهای دیگر از آن استفاده کنید. 

طرز تهیه: اول پیاز را سرخ میکنیم بعد تمام مواد را در قابلمه ای ریخته و در حرارت کم میگذاریم تا بپزد.

نوشته شده توسط الینا در 4:21 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه هفدهم آبان 1386

رولت بادمجان با پنیر

پنجمین دستور غذائی از بوفه ایتالیائی

این رولت ها را شب قبل آماده میکنیم و قبل از چیدن سفره در فر میپزیم.

رولت بادمجان با پنیر

مواد لازم:۲ عدد بادمجان،۳ قاشق غذاخوری کره،۲ قاشق چایخوری آویشن،۲۰۰ گرم پنیر پیتزا، نمک و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه: بادمجانها را از درازا به پهنای نیم سانتیمتر میبریم و در ماهیتابه سرخ میکنیم. نمک و فلفل و سبزی پیتزا را به بادمجانها اضافه کرده و روی تک تک بادمجانها پنیر ریخته وبه شکل رولت لوله میکنیم. رولتها را در داخل پیرکس چیده و به مدت ۵ دقیقه در فری که از قبل روشن کرده ایم (۲۵۰ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از اینکه از داخل فر بیرون آوردیم روی آن را با کمی سبزی معطر تزئین میکنیم. 

نوشته شده توسط الینا در 9:34 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه هفدهم آبان 1386

پای گوجه فرنگی خشک و سبزی تازه

این هم چهارمین دستور غدائی از بوفه ایتالیائی

مواد لارم برای ۶ نفر: خمیر پای- ۲۵۰ گرم آرد، ۷۵ گرم کره، یک پیمانه ماست خامه ای

مواد داخل پای: ۳ پر سیر، ۱۵۰ گرم سبزی خوردن مثل ریحان تره و جعفری،از ۲۰۰ گرم براکلی به جای سبزی خوردن میتوان استفاده کرد، ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی خشک، ۲ پیمانه خامه، ۲ عدد تخم مرغ، یک پیمانه پنیر پیتزا، نمک و فلفل به مقدار لازم

پای گوجه فرنگی خشک و سبزی تازه

طرز تهیه: آرد، کره و ماست خامه ای را با هم قاطی کرده ورز میدهیم . خمیر درست شده را در یک ظرف پای به قطر ۲۴ سانتیمتر پهن میکنیم و با چنگال چند جای پای را سوراخ کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم. سیر را پوست کنده در ماهیتابه سرخ میکنیم. سبزی خوردن و گوجه در به اندازه های درشت خرد میکنیم و سیر سرخ شده را روی آنها میریزیم و نمک و فلفل را هم به آن اضافه میکنیم. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و خمیر پای را اول در فر به مدت ۱۰ دقیقه برشته میکنیم. خامه و تخم مرغها را در ظرفی جداگانه هم میزنیم و خمیر را از فر در آورده و مخلوط تخم مرغ و خامه را در داخل خمیر ریخته و سبزیجات را روی آنها میگذاریم و پنیر پیتزا را روی آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه پائین فر میگذاریم. نوش جان!

نوشته شده توسط الینا در 7:40 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

پنجشنبه هفدهم آبان 1386

سالاد گوجه و پنیر موتزارلا

این هم سومین دستور بوفه که برایتان مینویسم.

مواد لازم برای ۱۰ نفر: ۲۵۰ گرم پنیر موتزارلا، ۵ تا ۶ عدد گوجه فرنگی، ۵۰ گرم گوجه فرنگی خشک شده، ۱۰۰ گرم ریحان، کمی نمک و فلفل، آبلیمو و روغن زیتون.

پنیر و گوجه را ورقه ورقه کرده و یک در میان در دیس میچینیم و روی آنرا با گوجه خشک و ریحان تزئین میکنیم. و  نمک و فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را هم روی آن میریزیم.

سالاد گوجه و پنیر موزارلا

نوشته شده توسط الینا در 12:13 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه شانزدهم آبان 1386

سس سبز

این دومین دستور از بوفه ایتالیائی است. این سس وقتی خوشمزه تر میشه که یک شب در یخچال باشه.

مواد لازم برای ۱۰ نفر: ۴ دسی لیتر ماست خامه ای، ۱۰۰ گرم اسفناج تازه، ۵۰ گرم ریحان، یک پر سیر تازه، کمی نمک و فلفل.

اسفناچ و ریحان را با میکسر خرد کنید با سیر و نمک فلفل داخل ماست بریزید.

 این سس را با مارتادلا، سوسیس و کالباس میتوانید سرو کنید و با سالاد ماکارونی میل بفرمائید.

سس سبز

نوشته شده توسط الینا در 1:44 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه پانزدهم آبان 1386

سالاد ماکارونی با پنیر سفید و زیتون

این اولین غذائی است که در بوفه ایتالیائی میبینید.  تمام مواد پاستا را شب قبل با هم مخلوط کنید بجز گوجه فرنگی و آوکادو.

مواد لازم برای ۱۰ نفر: نیم کیلو پاستا،۳۰۰  گرم پنیر سفید، ۳۰۰ گرم زیتون،کمی روغن زیتون،  آرتیشو در ایران سخت پیدا میشود شما احتیاجی نیست که به دنبال این سبزیجات باشید ولی اگر پیدا کردید ۴۰۰ گرم، ۳ عدد آوکادو، ۴ عدد گوجه فرنگی، ۳۰۰ گرم سبری تازه و کاهو، نمک و فلفل به مقدار لازم

پاستا را میجوشانید وقتی کاملا پخت آبکش میکنید و زیر شیر آب سرد میگیرید تا سرد شود. تمام مواد لازم را خرد کرده با پاستا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط میکنیم .یک سالاد خوشمزه و رنگی روی میز بوفه شما. 

سالاد ماکارونی با پنیر سفید و زیتون

نوشته شده توسط الینا در 10:48 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

سه شنبه پانزدهم آبان 1386

بوفه ایتالیائی۱

بارها شده که من تصاویری از تزئین غذا گذاشتم و خیلی از دوستان گله گی کردند که چه فایده وقتی ما نمیدونیم چه غذاهائی سر سفره هست و چه موادی در آنها بکار رفته است البته دوستان حق دارند و من تا جائی که بتوانم برای شما در مورد این غذاها توضیحاتی مینویسم.  آشپزی رو دوست دارم ولی مثل دوست خوبم  روی میز آشپزخانه  هنرمند نیستم. فکر کردم حداقل بعضی تصاویر که واقعا آموزشش لازمه براتون در سایت بگذارم شاید روزی به دردتون خورد. البته فقط غذاهای خارجی را که تزئینات زیبائی دارند و شما بیننده عزیز را کنجکاو مینمایند.سعی میکنم تمام غذاهای این بوفه  را که در تصویر مشاهده میکنید برایتان آموزش دهم تا بتوانید یک مهمانی با بوفه ایتالیائی ترتیب دهید. همانطور که در تصویر میبینید سفره خیلی رنگی است و شما سعی کنید که از سبزیچات معطر و تازه برای زیبائی سفره کمک بگیرید.اگر امکانش را دارید از سفره سفید استفاده کنید و تمام مواد را از قبل تهیه فرمائید. منتظر ۶ دستور غذای سفره در آپ های بعدی باشید.

بوفه ایتالیائی

نوشته شده توسط الینا در 4:44 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 

دوشنبه بیست و دوم مرداد 1386

شش انداز

شش انداز یک نوع غذای سنتی و قدیمی است که در بعضی شهرهای ایران مثل زنجان در  شب چهارشنبه سوری تهیه میشود. این تابستان که من در زنجان بودم خواهرم  این غذای سنتی را از یک آشنا که خیلی در پختن این غذا مهارت دارد خواهش کرد که برای ما تهیه کند و من که غذای شیرین مورد علاقه من است خیلی از این غذا خوشم آمد و تصمیم گرفتم که طرز تهیه آنرا برای شما بنویسم شاید شما هم شب چهارشنبه سوری یادی از این غذا کردید. همانطور که از اسم این غذا پیداست شش نوع مواد برای این غذا لازم است.

مواد لازم: نیم کیلو پیاز، ۱۰۰ گرم زرشک، ۱۰۰ گرم گردو، ۱۰۰ گرم کشمش، ۱۰۰ گرم خرما، ۳ الی ۴ عدد تخم مرغ، ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بصورت کوفته قلقلی اگر دوست داشتید که غذای شما گوشت داشته باشد در این صورت میتوانید زرشک را حذف کنید.

تمام مواد را جداگانه کمی تفت میدهیم بعد در ظرف پیرکس پهن میکنیم و در آخر تخم مرغ را ریخته و در داخل فر قرار میدهیم با تخم مرغها هم بپزد . اگر فر در دسترس نیست تمام مواد را در ماهیتابه میچینیم و روی اجاق میپزیم به نظر من خیلی خوشمزه بود. فکر میکنم که به امتحان کردنش بیارزه. خلاصه اینکه نوش جان.

دفعه بعد طرز درست کردن سرمه را یاد میدهم که باز هم این تابستان یاد گرفتم البته با تصویر با عرض پوزش که این دفعه تصویری ندارم.

نوشته شده توسط الینا در 0:32 قبل از ظهر |  لینک ثابت   • 

دوشنبه بیست و یکم خرداد 1386

کیک ساندویچی

این کیک برای تولد و مهمانیهای شما خیلی عالیه و خیلی هم شیکه. من کمتر جائی دیدم که کسی برای شام چنین کیکی رو سرو کنه. حالا من سعی میکنم براتون در موردش توضیح بدم و ببینین که چه ساده وشیکه. من بتدریج فرمهای دیگه  این کیک رو براتون در سایت میذارم که فکر میکنم برای همه شما جدید است. این کیک برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.

۳ورق نان تست بزرگ یا نان تستهای کوچک که در کنار هم میتوان گذاشت.

موار لازم برای داخل کیک:۵۰ گرم کالباس، ۳ قاشق غذاخوری ماست خامه ای، ۲قاشق غذاخوری مایونز، نصف فلفل دلمه ای، یک عدد خیار، نمک و فلفل به مقدار لازم

کرم روی کیک: ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای، ۱۵۰ گرم ماست خامه ای، نمک و فلفل به مقدار لازم

تزئین روی کیک: ۶ الی ۷ عدد کالباس ورق شده، یک عدد خیار ورق ورق شده، ۲ عدد کیوی پوست کنده، گوجه فرنگی ریز یا تربچه و یا خرمالو بسته به ذائقه شما.

 

 

مواد داخل کیک راخرد کرده و همه را با ماست و مایونز و نمک و فلفل مخلوط میکنیم. نان ها را کف کیک میگذاریم و کمی از مواد داخل کیک را روی آن پهن کرده و به همین ترتیب لایه دوم را درست میکنیم.

کرم روی کیک را با هم مخلوط کرده و روی کیک با کارد پهن کرده و نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا مواد کیک به خورد هم بروند.

بعد روی کیک را با خیار، کیوی گوجه فرنگی و تربچه تزئین میکنیم.

TinyPic image

 

نوشته شده توسط الینا در 4:17 بعد از ظهر |  لینک ثابت   • 
 

ترجمه قالب
رضا امین زاده
 
Powered By
BLOGFA.COM